ADANA NUENEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 322 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Adana Nuenen. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 20:25 Belakkelijk kleine porties! Hun grote porties zijn net als kleine porties bij andere restaurants. 13 euros voor een grote kapsalon die eigelijk een kleine is. De bezorging is erg snel, maar de verhouding prijs - kwaliteit is gewoon slecht :(
21 jan 2023 om 20:45 Lezen hun opmerkingen niet. Ik had gezegd beide zonder sambal maar alsnog beide met sambal gekregen. Jammer
18 dec 2022 om 21:59 WK voetbal 2022 , in verlenging binnen 15 minuten bezorgd!!! Wow, top en erg lekker
19 nov 2022 om 7:36 Snelle bezorging, Min punt gaan sauzen erbij gedaan. Friet is overdreven veel zout, Beste zout apart bij doen, Niet iedereen mag zout hebben hogen bloeddruk.
16 nov 2022 om 19:35 Super warm en lekker gegeten
12 nov 2022 om 19:17 Eten en bezorgtijden altijd Top.
11 nov 2022 om 8:49 Het eten is uitstekend maar de porties zijn gewoon veel te klein gezien de prijzen. Dit zie ik ook in de reviews van andere mensen over dit restaurant. Had gehoopt dat ze er iets aan doen maar helaas. Wij gaan voorlopig niet meer bestellen.
27 okt 2022 om 8:37 Lekker eten, maar porties zijn toch wat klein en te duur. €13 voor een grote kapsalon die in werkelijkheid een kleine is (bij andere restaurants).
16 okt 2022 om 19:35 Een grote kapsalon en een kleine kapsalon besteld. Moest €26,75 afreken daar mag je dus wel wat voor verwachten. Helaas de werkelijkheid bleek anders. Eten was heel weinig en niet warm. Echt bizar veel geld voor dat geen wat je krijgt. Schande!!!
4 aug 2022 om 9:31 Snelle heerlijke kapsalon gehad
30 jul 2022 om 23:30 Dry. French fries was 90% of the meal. No selected sauces was added.
3 jul 2022 om 21:41 Zo weinig . Echt schandalig. Ik dacht bestel een keer een lava zonder groente dan krijg ik misschien meer vlees. Heb er zelfs nog achteraan gebeld dat ik veel vlees wilde. Zo'n dunne durum heb ik nog nooit gekregen. En dan ook nog zo duur. Laatste ke