ADANA NUENEN

ADANA NUENEN kebab & shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 311 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Adana Nuenen. Meer weten? Ontdek meer

4 aug 2022 om 9:31 Snelle heerlijke kapsalon gehad
30 jul 2022 om 23:30 Dry. French fries was 90% of the meal. No selected sauces was added.
3 jul 2022 om 21:41 Zo weinig . Echt schandalig. Ik dacht bestel een keer een lava zonder groente dan krijg ik misschien meer vlees. Heb er zelfs nog achteraan gebeld dat ik veel vlees wilde. Zo'n dunne durum heb ik nog nooit gekregen. En dan ook nog zo duur. Laatste ke
26 jun 2022 om 20:59 Super snel geleverd en het was heerlijk!!!
7 jun 2022 om 0:38 Normaal krijg je een middel maat wanneer je klein aan klikt. Deze keer kreeg in een super klein bakje voor dezelfde prijs. Wat een schande
5 jun 2022 om 18:42 Heerlijke kapsalon gehad, op tijd geleverd
5 jun 2022 om 10:22 Gevraagd om niet aan te bellen vanwege slapende baby, desondanks wel gedaan. Prijs/kwaliteit verhouding slecht. Veel te duur voor wat het was. Porties schandalig klein.
27 mei 2022 om 22:09 Bezorging van thuisbezorgd was in orde, echter de grootte van porties kleine kapsalons was schandalig, Had 3 kleine kapsalons besteld ter waarde van 29,50 EUR, De 3 porties samen waren niet eens genoeg voor klein kind. Echte afknapper, nooit meer.
26 mei 2022 om 21:09 Heerlijk en op tijd geleverd. Top
26 mei 2022 om 11:44 Top
20 mei 2022 om 19:51 Over heerlijk
18 apr 2022 om 9:26 Verschrikkelijk…niet alles geleverd wat zou moeten, koude taaie friet, kipnuggets super droog en onaardige bezorging. Laatste keer geweest voor mij…